terça-feira, 18 de setembro de 2018

Høyre, venstre og brasilianske folk!

Vi folket! Brasil av frastjålet en del av sin historie, monarkiet, den konservative familie og til tross for forsøk på å demonstrere modenhet, hvis digladiamos i dag i det første innlegget sammenstøt i 1989 som var til høyre og venstre, og nå ved å la spektakulære militante politiske organisasjoner, for å bosette seg i makt og struktur av den brasilianske staten, tillot folk å ta som eneste mål, hvis de tar over kraft. Det er ingen vekselkraft, det er et sakseteater!


Kandidater til venstre - Álvaro Dias (Vi kan);

Ciro Gomes (PDT);

Geraldo Alckmin (PSDB);

Guilherme Boulos (PSOL);

Henrique Meirelles (MDB);

João Goulart Filho (PPL);

Haddad (PT);

Marina Silva (nettverk);

Vera Lúcia (PSTU);


Kandidater til høyre - Jair Bolsonaro (PSL);



Senterkandidater - Cape Dacius (Patriot); José Maria Eymael (DC); João Amoêdo (Ny parti);


Den nasjonalistiske kandidaten skal imidlertid være Jair Bolsonaro, og Brasilens historie !? Hvordan vil det være? Er det virkelig telles eller rapportert som har blitt gjort i Brasil undervisning hvor elever og alle minoriteter har bred rettigheter! Og hvor er plikten som vil gjøre Brasil til en suveræn nasjon!


Den venstre synes å ha tatt sjelen av brasilianere med alle slags sofisteri som oppfyller engasjement av mellomrom i maktstrukturen, er det sagt at det er et kupp mot hvem?

Den nasjonale hovedstaden deltakelse av foretak, har milliarder gjeld og partene i situasjonen og dens medlemmer er ikke ansvarlig for noe!


Vi er i Brasil i møte med et ekte kraftbeslag! av frihet! av rettigheter! to plikter! Republikken som forventet, mislyktes og koalisjonen presidentialism er minst en business desk i Kongressen. I de tider av Empire of Brazil, vår Kongressen var skolen av stats, hadde Rui Barbosa, blant andre store personligheter André Rebouças, Joseph Sponsor Prinsesse Isabel, Carlos Gomes, og nå uten familien punjança angrepet fra alle kanter, vår media vil ha oss til å tro at minoriteter er i flertall, som brasilianere er ofre og hvem som skal redde dem hvis det ikke er frihet og import av utenlandske filosofier!


Vi er en god og ryddig folk, veldig rik, med de mest dyrket mark i verden, med verdens vannreserver, med en energipark med eksportpotensial, mate vi en fjerdedel av verdens befolkning! Til gjengjeld keiseren av Brasil som basert på familien vil gjøre oss i stand til å være gratis!


Lang lev imperiet i Brasil!

Nenhum comentário:

Postar um comentário